jump to navigation

Ordningen återställd! mars 14, 2008

Posted by Familjens Överhuvud in Okategoriserade.
trackback

Sedan mitt grafikkort havererade har jag inte varit mig själv. Igår var inget undantag. Men nu. Nu var det annolunda. Idag skulle det hända. Idag skulle jag få ett paket!

Efter att ha gått och vankat av och an hela dagen, fick jag till slut ett sms från Posten! Fumlar lite med knapplåset i ren iver. Knorrar lite extra bara för glädjens skull. Öppnar sms’et: ”Ditt paket från Ellos har kommit” GUAH! FEL PAKET!

Efter bara en liten stund pep det till igen. Den här gången var det rätt!

In i bilen och iväg till ICA! Nu skulle här hämtas paket!

Slet med några varor på vägen till kassan och stod sedan där och trampade. Gav gubben mitt nummer som jag fått skickat och han stolpade iväg för att hämta paketet. Efter vad som tycktes som en halv evighet dök han upp igen. MITT GRAFIKKORT!!!! Knorrade av välmående då jag såg det. MITT!!

Gav även numret till det andra paketet. Det hemliga paketet som jag beställt för en månad sedan och Kvinna inte vetat vad det var. Doch listade hon ut det ganska snabbt då hon såg formen: 2 meter lång rulle.. Jag hade ju beställt henne en ny vardagsrumsmatta!

Tyckte den var fin. 600kr med frakt var inte heller ett dåligt pris för en 230×170 matta! Den gamla ska doneras till nån av Kvinnas systrar. Vilken av dom, får dom göra upp om internt. 😉

Nåja. Nu vidare till det viktiga igen!

Då vi kom hem slet jag upp paketet. MUMMA! Tycker om at få nya teknikprylar! Slängde mig ner på golvet och slet ut datorn från sitt skåp. Öppnade sidan på chassit och skruvade lös skruvarna till grafikkortet. Pillade sedan i plastpiggen som håller fast kortet i själva moderkortet. ”AAJJJJJJJJ!!!!!” Den var vass den jäveln!

Eftersom jag har ganska stora och klumpiga händer, passar dom sig inte riktigt för att pilla i små plastgrejjer. Tillkallar förstärkning: ”Kvinna…?” Med sina små tassar når hon väldigt bra! ”AJJJJJJ!!” kommer det från henne också. Den jävlen! Han bits!

Här behövs ett verktyg av något slag! Ser mig lite omkring. Patientbrickan! YES! Äntligen har man nån nytta av den!

Kvinna hämtar den och börjar pilla. Hårt som FAN sitter den! Efter lite våldande så sprättar hela skiten lös och det är bara att plocka ut kortet. Min lilla trotjänare… Nu ska jag skicka iväg honom på reparation till ASUS Nordic. Hoppas dom tar bra hand om honom. *puss puss kortet*

Klappar in det nya kortet och skruvar igen hela burken. Kopplar in alla sladdar och startar den. Ominstallerar Vista och alla drivrutiner. Allt funkar perfekt! Underbart…CoD4 – Here I come!

Nu är allt som det ska igen… Lyckan och lugnet har än en gång lagt sig över vårt hem.

————

PS.
Igår fick jag ett brev.. Från Polarbröd! VIKING HAR VUNNIT EN TÄVLING!!!!!!!! *knorrar* 500kr fick jag mig. Inte helt fel. Kvinnas brödkonto uppgår nog till några hundra i månaden. Nu är det ju gratis ett tag iaf!

Tack Mayvor för att du gav mig idén att skicka in ett tävlingsbidrag! 🙂

———

PS2.
Idag har jag ätit värdlens kanske konstigaste frukt! Honungspomelo! Eftersom jag inte visste vad fan det var eller hur man åt den så delade jag den helt enkelt på mitten! Upptäckte sedan att man kan ju skala fanskapet precis som en apelsin! Så. Satte igång och gjorde det.

Hmm… Ni vet väl hur det ser ut då man råkas tvätta en näsduk i tvättmaskinen med sina kläder? Om jag säger så här: Hela frukten var täckt i vad som såg ut som tvättade näsdukar! Väldigt mysko. Annars såg den ut som en jätteapelsin.

Nåja. Man ska inte döma en katt efter håren. Sliter lös en klyfta från den och klämmer i mig den.

En konstig smak sprider sig i min mun. Den är… Lite sur. Inte som en grape. Den är ganska torr i köttet och har lite tuggmotstånd.. Va fan är det här för avart till frukt?!?

Efter några klyftor till åkte den i soporna. Ingen höjdare direkt. Smakade lite som att försöka tugga i sig en Halmstad Dry Lime. *ryser*


Hårdsmält

Kommentarer»

1. Wennberg - mars 14, 2008

Vilken snäll Viking som köper matta till Kvinna. Blev Kvinna glad och nöjd över den eller fick Viking skäll och smisk???

Ha en bra helg!
/LLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

2. Familjens Överhuvud - mars 16, 2008

Kvinna blev MYCKET nöjd! 🙂
Den är väldigt skön och burra ner fötterna i. Du får komma och prova.. 🙂

3. Linda - maj 12, 2008

Alltså….nog e ju ordningen återställd…men tycker du ska skriva nå nu


Lämna en kommentar