jump to navigation

Om mig

Vem är du? Vem är jag? Våga älska Arja!

Kommer ni ihåg då man var liten och alla skulle ha brevkompisar? Dom presentationerna var ju helt enkelt bäst. Inga krusiduller. Bara pang på!

Hej jag heter Åsa och jag är 27 jordsnurr (bra början va?). Mina intressen är: Datorn, innebandy, xboxen och diverse andra teknikprylar. Jag jobbar som personlig assistent men är utbildad PC/Lan-tekniker, minröjare samt deltids brandman. Mina bästa egenskaper: jag är väldigt snäll och så otroligt trög att det blir gulligt. Dåliga egenskaper: Lat, ego-centrerad, dålig på att lyssna, minne som en guldfisk, svårstartad etc.

Så ja.. Det var väl min lilla brevvänspresentation det. Snabbt och enkelt! Tror dock inte att jag skulle få många brevvänner med den. Lika bra det. Jag är så väldigt dålig på att höra av mig. Kommer liksom aldrig ihåg det. Det faller nog lite under guldfiskskategorin.. Ber så hemskt mycket om ursäkt till alla mina vänner utanför bygden. Jag tycker om er ändå!

Kommentarer»

1. Mayvor - april 15, 2008

Wao! Jag säger än en gång: Vad kul och Stort Varmt Grattis! Jag har gått med ett leende på läpparna hela dan och tyckt att det är så kul att du vunnit.T om den trista städningen på jobbet gick som en dans.

Du ser, jag förstod att du skulle göra det så bra som du skriver. Och inte bara bra utan även roligt! Fortsätt med det, så fortsätter jag hålla alla tummar jag har.

Kram Mayvor


Lämna en kommentar