jump to navigation

Pedanten Viking mars 3, 2008

Posted by Familjens Överhuvud in Okategoriserade.
trackback

Viking? Pedantisk? Ja det är ju som ett skämt i sig men det stämmer faktiskt. Iaf då det kommer till vissa saker. Som Kvinna har fått erfara..

Då man blir tillsammans finns det ju så klart vissa saker man upptäcker om den andra som man absolut inte tycker om. Kvinna upptäckte en sak ganska snabbt som hon ogillade starkt:

Viking har ett hemskt tvång om att ha ordning i kylen

Ja. På den tiden bodde Kvinna i ett hus i Fulbyn och hade såklart sin egna ordning i kylen. Dvs: Allt längst fram så hon lätt kom åt det.

Det tog inte många timmar innan kylen var rekonstruerad på Vikinga-vis. Dvs: Allt längst in så man ser vilken yta som finns kvar och var sak på sin plats. DUKTIG VIKING tyckte Viking. DUM Viking tyckte Kvinna och gick och drog tillbaka sakerna.

Det ryckte i Viking varje gång kylen öppnades och vips så hade Viking fixat tillbaka det som det ska vara. DUKTIG Viking tyckte Viking. JÄVLA DUM Viking tyckte Kvinna och gick och drog ut sakerna igen.

Varje gång kylen öppnades gnydde Viking av hur hemskt det såg ut. USCH!

Viking gick och sorterade kylen som den skulle vara. DUKTIG Viking tyckte Viking. ?=#¤(/#%)”#¤ &!”%#%¤B )#¤/!)” =!”#¤(”¤&& Viking tyckte Kvinna.

Efter många duster kom hon fram till att det var nog lättare att låta mig få ha det som jag vill i kylen så att jag slipper att ha tvångstankar om att ordna till den.

Så nu har vi en exemplarisk ordning i vår kyl. MIN ordning. Alltid. *knorrar av lycka*

Kommentarer»

1. Linda - mars 4, 2008

Hello!

Ja när vill ni komma? 15 till lule på schlager kväll? eller bara nån annan gång då det passar. Men du, ingen klapp med…skäms för förra året! Kram


Lämna en kommentar