jump to navigation

Schlagertårta mars 2, 2008

Posted by Familjens Överhuvud in Okategoriserade.
trackback

Igår fyllde Kvinnas lilla lillasyster år. Eftersom vi var bjudna på fika så var det ju bara att kasta in hundarna i baksätet och åka iväg.

Kvinnas lilla lillasyster bor i Luleå (precis som hennes större lillasyster gör) dock kommer vi aldrig ihåg vilken ingång det är. Alla ser precis likadana ut och det finns hur många som helst! Nå. Hursomhelst.

Kvinna plockar upp telefonen och ringer sin syster och frågar vilken ingång det nu var hon bodde i.

Lilla Lillasyster: ”Va? Men! Vi är ju i Fulbyn!”
Kvinna: ”Näääeee….” *suckar* ”Vi kommer on en timme…”

Så då var det bara att packa in hundarna igen och kasta sig ut på vägarna. En lite omväg på 14 mil bara… *host* Tur att dom inte hade ätit upp all fika tills vi kom fram iaf..!

Dock kom vi inte därifrån tomhänta trots att det inte var nån av oss som fyllde år. Kvinnas moster hade stickat tjocksockar så vi fick med oss 3 par därifrån. Självklart var det jag som fick 2 par. *knorr*

Efter vi kommit hem var det bara att äta lite och sen sticka iväg igen. Vi drog till tant A-L och såg Melodifestivalen där. Ingen av oss hade så värst stora förhoppningar eftersom dom tidigare deltävlingarna inte varit speciellt bra.

Tävlingen började i samma anda som tidigare. Nicklas Strömstedt… Va fan? 20 år för sent gubbe… Ingen under 20 vet vem du är!

Linda Bengtzing hade ju lite drag i låten som vanligt men nu då jag tänker efter kommer jag faktiskt inte ihåg hur den gick. Det brukar vara så ibland. Det krävs några gånger innan den hjärntvättar en och man inte får bort den ur skallen.

Nordman med sin häxbränning kändes väl lite… Ja.. Vad ska man säga..? Som att dom hör hemma på en hockeymatch sjungandes i klacken med en öl i handen. Inte på Melodifestivalen.

Sist ut var ju Charlotte. Jag rös då jag såg henne. GUD VAD MÄNNISKAN HAR BLIVIT FUL! USCH! Hon såg ju så mager ut att det var hemskt. Det var nog bara Fröken W med sina anorexia-ideal som tyckte att hon var snygg.Dock måste jag säga att låten var verkligen bra. Den satte sig direkt. Att det är hon eller Sanna Nielsen som vinner är det ingen tvekan om. Dom har varit helt klart bäst den här säsongen.

Ska bli spännande i finalen om 2 veckor. Iofs spelar det ingen större roll vem som vinner, bara inte Carola gör det! Hemska kvinna..

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Lämna en kommentar